Thermometer for roasting meat - needle


Vynikající analogový teploměr nejen pro udírny. Má široké uplatnění v gastronomii, jak pro domácí použití, tak v restauracích a potravinářství. Má velmi praktické symboly optimální teploty vaření pro konkrétní druh masa (např. hovězí, skopové, drůbež atd.) More

Product code: 465Shipping and Payment

In stock

Vynikající analogový teploměr nejen pro udírny. Má široké uplatnění v gastronomii, jak pro domácí použití, tak v restauracích a potravinářství. Má velmi praktické symboly optimální teploty vaření pro konkrétní druh masa (např. hovězí, skopové, drůbež atd.) More

Product code: 465Shipping and Payment

Excellent analogue thermometer not only for smokehouses - it has a wide application in gastronomy, both for home use and in restaurants and food processing. You can easily check the temperature of roasted meat (or other food) to ensure its excellent quality.

  • The thermometer does not contain mercury, which ensures safety of use.
  • Made of stainless steel.
  • It has very handy symbols for the optimum cooking temperature for a specific type of meat (e.g. beef, mutton, poultry, etc.).
  • The set includes a cap for hiding the probe, which can also be used for attachment - it has a handy "clip" as in a pen.
  • Measuring range: 120 degrees

Dimensions:

Disc diameter: 5.4 cm
Probe length: 13 cm